Onvergetelijke wandelreizen en indrukwekkende natuur!

Houdt u van wandelen en vindt u dit heerlijk om te doen tijdens uw vakantie? Dan is een wandelvakantie echt een aanrader! Het mooie van wandelreizen is dat u lopend geniet van de prachtige natuur om u heen. U ruikt de heerlijke bosgeur of zilte zeelucht, voelt de wind en de zon. U bepaalt zelf uw reisgezelschap. Zo heeft u altijd mensen om u heen met dezelfde liefde voor wandelen en de natuur. Ook bepaalt u zelf uw bestemming, het aantal dagen en de zwaarte van uw reis. Alle wandelvakanties hebben een zwaarte indicatie van 1 tot 5.

In welk land wandelt u graag? Bent u een echt ‘Alpenmens’ en komt u volledig tot rust in de wonderschone Alpen? Dan is een wandelvakantie in Oostenrijk iets voor u. Houdt u van mediterrane landen, de zon en voortreffelijk eten? Dan kiest u voor wandelreizen in Spanje of Portugal.

Ook dichterbij huis kunt u genieten van eindeloos mooie natuurgebieden en magnifieke uitzichten. Wat dacht u bijvoorbeeld van wandelreizen in Nederland, België of Duitsland?

Waar wilt u overnachten tijdens uw wandelreizen?

Waar wilt u overnachten? Bent u iemand die het prettig vindt om elke avond in hetzelfde hotel te overnachten zodat u alle bezienswaardigheden goed kan ontdekken? Dan kiest u voor een wandelvakantie met vaste standplaats. Bent u juist iemand die houdt van avontuurlijke reizen en wilt u zoveel mogelijk van de omgeving zien? Dan kiest u voor een trektocht. Bij een trektocht wordt uw bagage van A naar B vervoerd en loopt u alleen met een dagrugzak. U overnacht elke nacht in een ander dorp en op een andere accommodatie. Deze dagtochten zijn zwaarder dan de dagtochten van een vaste standplaats wandelvakantie.

Als u op zoek bent naar onvergetelijke wandelreizen waarbij u wilt genieten van de indrukwekkende natuur, fantastisch eten en gezellig reisgezelschap, dan bent u bij Eigen-Wijze reizen aan het juiste adres!