Een dagje wandelen door de Ardennen

De Ardennen is een prachtig natuurgebied waar je goed kunt wandelen. Je kunt ervoor kiezen om een van de vele wandelroutes af te leggen. Wil je gaan wandelen met je kinderen? Wij hebben iets leuks voor jou en je gezin. Kinderen vinden wandelen misschien wel even leuk, maar na een tijdje gaan ze zich vaak vervelen en is het wandelen ineens een stuk minder leuk. Bij Survival Life hebben wij daar een oplossing voor. Bij ons kun je kiezen uit verschillende wandel activiteiten. Welke activiteiten lees je hieronder.

Maak een avontuurlijke tocht door de bossen

De Adventure Walk is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Samen met een groep maak je een tocht van ongeveer 7 kilometer lang. Tijdens deze tocht wandel je door de bossen en weilanden van de Belgische Ardennen. Voor de route van deze tocht krijg je onder andere een kaart en kompas mee. Om de kinderen bezig te houden volgen er ook een aantal teamopdrachten en moet er een foto-puzzeltocht worden gemaakt. Liever met een GPS toestel op pad? Ook dit is een mogelijkheid bij Survival Life. Met een GPS toestel en een kaart ontdek je de mooiste plekjes van het Hoëgne dal. Je kunt hierbij kiezen tussen een GPS tocht van ongeveer 2 uur of 4 uur.

Vind de weg terug vanaf een geheime plek

Ben jij wel in voor een uitdaging? Doe dan mee aan de dropping of dropping XL. In een groep wordt je met een busje naar een geheime plek gebracht. Het is de bedoeling dat je vanaf hier de weg terug vindt naar de hoofdlocatie van Survival Life. Om de weg terug te vinden krijg je een kaart, kompas, GPS toestel en een oleaat. Tijdens deze tocht loopt er geen instructeur mee. Je zult dus helemaal zelf samen met je groepje de weg terug moeten vinden. Tot nu toe is iedere deelnemer veilig aangekomen. De ene groep doet er echter iets langer over dan de andere groep, maar dat is de uitdaging.

Klik hier voor een overzicht van alle wandel activiteiten van Survival Life in de Belgische Ardennen.