Wildcamera’s kiezen, hoe werkt dat?

wildcamera

Misschien ben je er al bekend mee, wildcamera’s. Wildcamera’s zijn ideale gadgets voor mensen die regelmatig jagen, én voor mensen die veel last ondervinden van dieren in en rondom het huis. We vertellen je in dit artikel wat meer over wildcamera’s en hoe je de beste camera kunt kiezen voor jouw situatie.

Hoe kies je een wildcamera?

Een wildcamera kiezen doe je door te kijken naar de volgende specificaties:
Prijs, de prijs is van belang voor het kiezen van een wildcamera. Er zijn ontzettend veel verschillende merken met ieder merk weer zijn eigen specificaties, plus- en minpunten. Kijk daarom gewoon naar de prijs, dit zijn vaak goede indicaties.
Het merk, er zijn veel goede merken op de markt. Een van die erg goede merken is de Stealth Cam. Mindere merken zijn bijvoorbeeld afkomstig van de Aldi en andere huismerken.
Reactiesnelheid, dit is erg belangrijk. Als er een dier voorbij loopt wil je uiteraard dat het dier ook echt op beeld verschijnt. Je wilt niet dat de camera te laat is met het maken van een foto of video.
Het bereik van de camera. Iedere camera heeft een X bereik. Het bereik houdt simpelweg in tot hoever de camera kan filmen. Als dit slechts 10 meter is, zal je veel dieren die de camera wel triggeren toch niet kunnen filmen of fotograferen.

Wat is een wildcamera nou precies?

In dit Wikipedia artikel over wildcamera’s lees je meer informatie over wildcamera’s, hoe ze toe te passen zijn, waarvoor precies en hoe je ze het beste kunt plaatsen.

Een wildcamera kun je bij veel verschillende partijen aanschaffen. Echter, wij garanderen dat je bij ons altijd 100% tevreden zult zijn. Wij zijn zelf ook jagers, we weten dus wat je nodig hebt. We denken graag met je mee, neem contact met ons op via onze webwinkel of kom langs in onze fysieke winkel. Overigens zijn er op onze website veel video’s te vinden over wildcamera’s, dus kijk gerust even bij ons op ons blog!