Wat wordt de ideale winteroutfit van 2018?

De winter komt weer in zicht en dat betekent dat we alvast moeten nadenken over de ideale winteroutfit. Wat zijn de trends van 2018 en kunnen wij dat combineren tot een geweldige winteroutfit? Wij vertellen je graag meer over schoenen en trendy winterjassen in 2018.

Schoenen
In de koude wintermaanden mogen we onze prachtige laarsjes weer tevoorschijn toveren. Dit jaar komen we veel nepbont tegen op de schoenen. Vaak als decoratie, maar voor sommige schoenen is het ook als voering gebruikt. Heerlijk warm! De stoere bikerboots en veterlaarsjes zijn dit jaar een echte trend. De stoere biker boots worden veelal gecombineerd met leuke jurkjes voor een speels effect. Zo kun je zelfs de stoerste biker boots een vrouwelijke touch geven. Prins zijn in 2018 helemaal hot. Ook voor de schoenen. De schoenen zijn deze winter ook te verkrijgen met prachtige printjes. Denk aan prachtige enkellaarsjes met een bloemenprint of stoere korte laarsjes met een luipaardenprintje. Ook studs en steentjes kunnen wij dit jaar vinden op veel schoenen.

Jassen
Ook in 2018 zien we de prachtige trenchcoat weer voorbij komen. De trenchcoat blijft nog steeds hip en in 2018 zien we vooral veel klassieke versies voorbij komen. De ideale jas voor als het nog niet te koud is. We zien vooral veel klassieke kleuren voorbij komen, denk bijvoorbeeld aan beige en lichtgrijs. Erg goed te combineren met andere kledingitems. Ben je op zoek naar een dikke winterjas? Dan zijn de kleurtrends vooral de winterse pasteltinten. Denk bijvoorbeeld aan babyblauw, lavendel of zachtroze. Deze winter kun je veel jassen vinden met vrolijke printjes erop. Denk bijvoorbeeld aan ruiten en etnische printjes. Manteljasjes en parka’s zijn helemaal in dit jaar. De lengte van de jas? Dat maakt dit jaar niet uit! In 2018 zien we lange jassen voorbijkomen, maar ook oversized korte jasjes komen we tegen.