Vesten zeer geliefd bij vrouwen

Van de vele kledingstukken die er zijn voor een vrouw is het vest wel een heel geliefd item. Een vest kun je bij alle gelegenheden dragen. Of je nu ’s avonds thuis op de bank zit terwijl je kijkt naar de televisie en het een beetje koud krijgt omdat je moe bent van een dag werken of als je op een feest bent en een leuk, vlot, mouwloos jurkje draag, een vestje zit fijn. Het geeft warmte en het kleed je outfit aan.

 

Button cardigan

Het vest Button cardigan is er in drie kleuren. Deze kleuren zijn intens blue, real black en champagne. Het zijn allemaal mooie basiskleuren. Hierdoor is het handig combineren met andere kledingstukken. Deze vesten hebben als karakteristiek kenmerk dat ze vele knoopjes hebben. Je vindt de knopen aan de voorkant zodat je het vest dicht kunt doen en ook onder aan iedere mouw is een mooie reeks knoopjes vastgenaaid. Deze hebben geen functie maar zijn eropaan gebracht enkel voor de sier. De knoopjes zijn bijzonder omdat ze mee kleuren met het hemdje, shirtje of ander kledingstuk dat je onder het vestje draagt.

 

Vesten die je moet hebben

Het zijn echte basis vesten. Het model is heel basic en ook de kleuren blauw, zwart en gebroken wit zijn zeker basis kleuren die overal bij passen. Zo past dit vest mooi over een gebloemde jurk maar ook over een uni kleur tanktop zit zo’n vest alsof de kledingstukken bij elkaar horen. De kwaliteit is zeer mooi. De vesten zijn vervaardigd uit 50% katoen en 50% acryl. Verder maakt het model de cardigan tot een basis kledingstuk. Het vest sluit mooi aan en komt tot op de heupen. Zo’n basic vest mag niet in je garderobe ontbreken.