Tips voor fitness lopen

Wandelen is een van de eenvoudigste en minst duurste manieren om fysiek fit te blijven. Het is ook een veelzijdige vorm van oefening die binnen kan worden gedaan of buiten. U kunt de intensiteit van uw oefening aanpassen op basis van uw individuele vaardigheden en doelen. U zou kunnen beginnen te wandelen voor lichaamsbeweging of voor gewichtsverlies. Als u al wat verder bent kunnen deze tips u helpen met de grootste voordelen van uw training. ‘Power walking’, of snel lopen met veel zwaaien van de armen, verbrandt nog meer calorieën.

  • Investeer in goede schoenen. Aangezien dit de enige kosten en uitrusting is die u nodig heeft. Let op de pasvorm en kwaliteit van uw schoenen. Schoenen moeten goed passen wanneer u ze probeert zonder druk die blaren kunnen veroorzaken. Draag het type sokken dat u draagt ??wanneer u loopt wanneer u uw schoenen koopt. Onthoud dat u waarschijnlijk een grotere schoenmaat nodig heeft dan u normaal gesproken. Schoenen moeten een goede boogsteun hebben en een licht opgeheven hak met stevig materiaal om de hiel om te ondersteunen tijdens het lopen. Loopstokken of andere accessoires kunnen ook helpen, afhankelijk van het klimaat en het terrein waar u loopt. Sportschoenen goedkoop kopen?
  • Altijd opwarmen door gedurende 5 minuten langzaam of normaal te lopen, voordat u het tempo van uw training ophaalt.
  • Let op uw hartslag en ademhaling. Loop in een tempo dat je uitdaagt en je hartslag verhoogt, maar overdrijf niet. Je zou kunnen praten en doorgaan tijdens een gesprek
  • Gebruik een goede wandelhouding. Beweeg je armen mee. Houd je hoofd omhoog, rug recht en buik plat. Steek je tenen rechtdoor. Neem lange stappen, maar niet strekken.
  • Zorg ervoor dat u water meeneemt ??als u lange afstanden loopt of in warm weer loopt. Bij zeer warm weer kunt u ook fitnessdranken gebruiken. Let op de suiker- en calorie-inhoud van sommige van deze drankjes.
  • Vergeet niet in de zomerhitte een hoed met een rand te dragen en/of zonnescherm.
  • Verander uw route als u verveeld raakt. Om uw fitheid te verhogen, voeg een route toe met enkele heuvels of veranderingen in het terrein. Houd je training interessant. Veel mensen lopen samen met een buddy of in groepen voor ondersteuning en motivatie. Terwijl veel wandelaars zweren bij hun iPods om ze geconcentreerd te houden, willen anderen extra aandacht besteden aan de bezienswaardigheden en geluiden om hen heen. Vind de oplossing die je bij je past.