Sportieve wandelaar? Een sporthorloge is je beste vriend

Als wandelaar wil je natuurlijk zo veel mogelijk plezier beleven aan je wandelingen. En een sporthorloge kan daar zeker bij helpen! Een sporthorloge is namelijk ideaal om je wandeling mee te meten en biedt allerlei handige functionaliteiten die het wandelen nog leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan de optie om je wandeltijd, afstand en snelheid bij te houden. Zo weet je precies hoe ver je al bent gelopen en wat je wandelsnelheid is. Ook kun je met sommige sporthorloges routes opslaan en delen met andere wandelaars. Zo weet je altijd waar je precies bent en kom je nooit meer verkeerd!

Verschillende soorten sporthorloges voor wandelaars

Er zijn allerlei soorten sporthorloges op de markt, dus het kan even zoeken zijn naar het perfecte horloge voor jouw wandelingen. Maar gelukkig helpen wij je hier graag bij! Wij hebben de beste sporthorloges van dit moment voor wandelaars op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je wél plezier van gaat hebben.

De drie beste sporthorloges van dit moment

De drie beste sporthorloges van dit moment voor wandelaars zijn de:

– Garmin Forerunner 245 Music

De Garmin Forerunner 245 Music is een sporthorloge met muziekopslag. Dit houdt in dat je ruim 500 songs kunt opslaan op het horloge, zodat je altijd je favoriete wandelmuziek bij de hand hebt. Ook kun je met dit horloge contacten opslaan, zodat je altijd bereikbaar bent tijdens je wandelingen. De Garmin Forerunner 245 Music is verder voorzien van alle handige functionaliteiten die je van een sporthorloge mag verwachten.

– Fitbit Ionic

De Fitbit Ionic is ideaal voor lange wandelingen. Dit horloge beschikt namelijk over een ingebouwde GPS, waarmee je altijd weet waar je bent. Ook kun je met deze Fitbit wandeltijden en -afstanden bijhouden. Daarnaast is dit sporthorloge voorzien van een stappenteller, hartslagmeter en slaapmonitor. Zo heb je alles in één horloge om jouw wandelingen te meten én je gezondheid in de gaten te houden.

– Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 is een fijne sporthorloge voor wandelingen maar heeft veel meer te bieden dan alleen dat. Zo kan je deze ook gebruiken voor dagelijkse activiteiten zoals  boodschappen doen of wandelen met de hond. De Series 7 is waterdicht tot 50 meter en heeft GPS-tracking zodat je jouw wandelingen altijd kan volgen. Daarnaast is de Series 7 compatibel met vele andere apps en accessoires die je wandelingen nog makkelijker maken.