Skechers Arch Fit schoenen hebben dé ultieme pasvorm

Je hebt vast weleens van het merk Skechers gehoord. Dit merk is in eerste instantie geïnspireerd op de skatesport. Tegenwoordig zijn Skechers behalve sportief en comfortabel ook trendy te noemen. Deze schoenen kenmerken zich door het ademende vermogen en het comfort van de zool, waardoor je uren kunt sporten of wandelen op deze schoen, zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Voor de heren zijn er veelal sneakers en instappers binnen het assortiment te vinden. Voor dames zijn er naast sneakers ook slippers, instappers en laarsjes te koop. Voor kinderen bestaat de collectie voornamelijk uit lichtgewicht schoenen in felle, trendy kleuren. Maar wat is de Skechers Arch Fit specifiek voor schoen en wat maakt deze schoen zo bijzonder?

Skechers Arch Fit

Deze specifieke schoenenlijn binnen het merk Skechers zijn ontworpen door podologen en kenmerken zich door de uitneembare zool met het dempende, ademende voetbed. Ook wordt de voetboog extra ondersteund door de dikkere buitenzool, zijn deze schoenen enorm licht en kunnen ze zonder problemen gewassen worden in de wasmachine. Na uitgebreid onderzoek en vele voetscans, zijn deze schoenen op maat ontwikkelt voor mensen die veel wandelen, sporten of lang moeten staan tijdens een werkdag. Binnen de Arch Fit schoen voor mannen vind je voornamelijk hogere schoenen met rubberen zolen voor lange wandelingen en lagere schoenen die als sokken om je voet sluiten voor dagelijks comfort. Bij dames bestaat deze collectie voornamelijk uit lage sneakers die heerlijk om je voet heen sluiten. Deze collectie is onder andere te verkrijgen bij Shoetime Online

Heb je dus veel last van vermoeide of pijnlijke voeten of ben je gewoon op zoek naar een comfortabele schoen? Dan is de Skecher Arch Fit zeker een schoen om eens verder te gaan verkennen, te gaan passen en te kijken hoe deze schoen aan jouw voeten voelt en of het iets voor je is.