Reis de wereld rond met de backpack

Ben je een groot fan van reizen en wil je het liefst de wereld rond met een backpack? Dan hebben wij de ideale oplossing gevonden voor jouw wereldreis. Backpacken is een unieke manier van reizen waarbij je erg primitief de wereld zal ontdekken. Het grote voordeel van het reizen met een backpack is dat je geen zware koffers mee hoeft te dragen en je eigenlijk altijd en overal je bagage mee kunt dragen. Dus ook bij een lange wandeltocht of zelfs in een schavuitje midden op zee.

Welke gadgets mee te nemen op je wereldreis?

De backpack is natuurlijk niet zo ruim als een koffer die je vol kunt proppen met zes paar schoenen. Een backpack dient juist erg zorgvuldig ingepakt te worden en daarbij dient er onderscheid gemaakt te worden in must-haves en nice-to-haves. Zo zijn er een paar reisartikelen die simpelweg niet kunnen ontbreken in je backpack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een powerbank, hoofdlampje, slaapzak, en toiletrol. Dit zijn reisartikelen die je echt verder kunnen helpen bij je primitieve backpack reis.

Welke backpack past goed bij mij?

Om te kunnen bepalen welke tas goed bij je past, is het zaak om te bepalen wat je allemaal mee wil nemen. Aan de hand van dat lijstje kan je een inschatting maken hoe veel inhoud je backpack dient te bevatten. Met de Mobisun backpack van 60 liter kan je echt al een heel eind komen. Geniet van de ruime mogelijkheden met deze handige reistas en ga erop uit!