Picknicken na een lange wandeltocht

Na een lange wandeltocht is het heerlijk om midden in de natuur te genieten van een uitgebreide picknick. Natuurlijk is het lastig om al je benodigdheden mee te nemen tijdens het wandelen. Hieronder zijn twee tips te vinden die het makkelijker maken om in de natuur te picknicken na een prachtige wandeltocht.

Hoe neem ik een buitenkleed mee?

Er zijn talloze buitenkleden die je mee zou kunnen nemen tijdens het wandelen. Echter, veel van deze kleden zijn niet comfortabel of waterafstotend. Dit kan dus zorgen voor fysieke problemen of heel wat extra kilo’s na een hevige regenbui. Een buitenkleed van Wonder Rugs is de ideale oplossing voor dit probleem. Deze buitenkleden van hoogwaardige kwaliteit maken het mogelijk om te genieten van je welverdiende picknick.

Neem een mandje mee

Een rieten mandje is altijd handig en licht om mee te dragen tijdens het wandelen. In een dergelijk mandje kan je de etenswaren stoppen die je uiteindelijk bij de picknick wil gaan opeten. Zorg wel dat het mandje goed is afgesloten tijdens het wandelen zodat je niets verliest.