Live wedden op voetbal

Wedden op voetbal is een traditie die al decennia teruggaat. Het live wedden is kon ook al langer, maar vooral in het buitenland. Sinds de opkomst van online casino’s en bookmakers is het voor ons ook mogelijk om live te wedden op sportevenementen, waaronder voetbal. Volg jij het voetbal op de voet en mis je geen wedstrijd? Dan is live wedden geschikt voor jou. Je volgt live de wedstrijd en kunt op basis van het verloop een gedegen uitspraak doen over de uitkomst. Live wedden heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van pre-match weddenschappen. Past dit bij jouw stijl?

Wedden op voetbal tijdens de wedstrijd

Ben je net een wedstrijd aan het kijken, en gebeurt er iets dat het spelverloop volledig op zijn kop kan zetten? Dan wil je niks liever dan direct geld inzetten op de door jou voorziene uitkomst. Dit is precies waarom live wedden op voetbal zo interessant is; het geeft je de mogelijkheid om op basis van het spelverloop een andere inzet te doen, dan je pre-match wellicht had gedaan. Een rode kaart, een penalty voor team A of een complete off-day van de centrale verdediger van team B. Het zijn de recepten die jij nodig hebt om live geld in te zetten. Bij live inzetten op voetbal draait alles om lef en de juiste timing, nog meer dan bij een pre-match weddenschap.

Waarom live wedden in plaats van pre-match?

Wanneer de nummer 1 van de competitie thuis speelt tegen de nummer 16 van de ranglijst, dan weet je vaak de uitkomst wel. Echter, de quotering is in dat geval ook erg laag, en daarom minder interessant om mee te nemen als weddenschap. Stel echter dat de nummer 16 verrassend op 0-1 komt, of de nummer 1 lange tijd niet weet te scoren.. Dit is hét moment om live te wedden, want de quotering is omhoog gegaan, en je kunt ineens veel meer geld winnen. Live wedden geeft je de kans om uit een ‘zekere wedstrijd’ tóch veel geld te halen.