Hoe herken je een goede online bookmaker?

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare online bookmaker? Dan heb je zeer veel keuze. Bookmakers zijn wereldwijd te vinden, maar toch vooral in Europa. Voorheen zagen we bookmakers in fysieke gebouwen, maar tegenwoordig bieden de meeste partijen hun diensten online aan, en zijn de bookmakers gevestigd op eilanden als Malta en Cyprus. Bij het beoordelen en vergelijken van meerdere bookmakers is het daardoor iets lastiger geworden, want je moet vertrouwen op online ervaringen van andere spelers en experts. Daarom de vraag: hoe herken je een goede bookmaker op het internet?

Gokken op sport bij een online bookmaker

Mensen bezoeken bookmakers om te gokken op sport, dan wel een ander evenement waarop een voorspelling kan worden losgelaten. Bij de keuze voor een goede bookmaker kijken veel mensen naar reviews van andere (ex-)spelers of experts met een neutrale blik. Zijn er echter ook zaken waar je zelf op kunt letten? Zeker! Nog voordat je een eigen account hebt aangemaakt, is het mogelijk om de situatie van de bookmaker in te schatten. Beschikken zij bijvoorbeeld over een mobiele app, en hoe snel reageren ze op een gestelde vraag? Het zijn de eerste punten waarop een online bookmaker punten kan scoren.

De licentie van een bookmaker

Bookmakers bieden diensten aan in de vorm van weddenschappen. Voordat zij dit mogen doen, dienen ze in het bezit te zijn van een officieel afgegeven licentie. Binnen deze licentie heeft de bookmaker bewezen over een ‘eerlijk aanbod’ te beschikken, klantenservice op het niveau te bieden en tevens actief witwassen tegen te gaan en/of verslaving onder spelers te verhelpen. Een licentie is voor online bookmakers erg belangrijk, en deze wordt dan ook vaak prominent getoond op de website. Het is voor jou als speler het bewijs dat je bij een professionele en betrouwbare gokaanbieder gaat spelen.