De juiste tas voor de juiste gelegenheid

Als vrouw weet je hoe essentieel het is om een goede tas bij je te hebben. Je hebt vaak niet genoeg broekzakken en je wilt liever ook niet al je spullen in je jaszak laten zitten. Je kunt de deur dus eigenlijk niet uit zonder tas. Je moet dan alleen nog bepalen welke tas je mee gaat nemen. Heb je veel spullen bij je en dus een grote tas nodig? Of neem je alleen je telefoon en portemonnee mee en heb je genoeg aan een kleine handtas? Wij hebben de leukste tassen voor je op een rij gezet.

Een tas voor naar school of naar je werk

Wanneer je naar school of naar je werk gaat, heb je vaak niet genoeg aan een kleine handtas. Je hebt vaak een laptop of boeken nodig. En veel mensen nemen ook hun eigen lunch mee. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor stevige tas met genoeg ruimte voor al deze spullen. Je kunt kiezen voor een rugzak, maar een grote handtas werkt vaak net zo goed. De bekendste merken voor goede werk- of schooltassen zijn: Eastpak, Herschel en Cowboysbag.

Een tas voor een avondje uit

Wanneer je een avondje uit gaat heb je vaak een stuk minder spullen nodig dan wanneer je naar school of werk gaat. Enkel je telefoon en portemonnee voldoen vaak al. Voor een avondje uit heb je dus ook een veel minder grote tas nodig. Kleine handtassen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Kies voor een simpele clutch, koop een klein rugzakje of ga voor een handig heuptasje. Op internet zijn er veel leuke tasjes te vinden. Zowel goedkopere van bijvoorbeeld H&M of Zara als duurdere van bijvoorbeeld Micheal Kors of Louis Vuitton.

Kleine kinderen? Zo vind je een goede luiertas

Wanneer je een baby of kleine kinderen hebt is het belangrijk om een goede luiertas te hebben. Je hebt veel spullen nodig wanneer je weggaat: luiers, billendoekjes, een flesje en ga zo maar door. Het is daarom fijn als je een tas hebt waar je alles in kwijt kan. Er zijn een hoop verschillende soorten luiertassen, er zijn rugtassen, schoudertassen en tassen die je makkelijk aan de kinderwagen kunt hangen. De bekendste merken voor luiertassen zijn: Babymoov en Beaba. Daarnaast zijn er ook veel bekende designers die tegenwoordig luiertassen verkopen.